Svenska för seniorer avslutning VT-2023 نهاية موسم الربيع لدورة اللغة السويدية لكبار السن

Deltagare i Svenska för seniorer med lärarna Elizabeth, Georgette och Rosa

Idag var det avslutning för deltagarna i svenska för seniorer kursen. Läraren Elizabeth Toutoungi tackade alla deltagare och berömde deras utveckling och uppmanade de att vara lika aktiva i kommande terminer för att lära sig flera svenska ord och fraser för att kunna vara självständiga och klara sig ute i samhället. Stor tack till Sundbybergs folkhögskolan för ett gott samarbete. Ordföranden för Syriska riksförbundet tackade i sin tur läraren och deltagarna och nämnde vikten att lära sig svenskan och att varje nytt ord de lär sig, är det en stor vinst för personen själv och för hela samhället och hoppades kunna fortsätta det goda samarbetet med Sundbybergs folkhögskolan.

Det här inlägget postades i Syriska Riksförbundet. Bokmärk permalänken.