Bokutsläpp och Poesiafton – bilder från aktiviteten

أقام الاتحاد العام للمغتربين السوريين في السويد بالتعاون مع النادي السوري وجمعية المرأة السورية في استوكهولم احتفالاً بمناسبة يوم المرأة العالمي شارك فيه الكاتب والصحفي يعقوب مراد والشاعرة فيروز مخول ألقت الشاعرة ثلاث قصائد عن المرأة وتحدث المحاضر مراد (عراب المحبة ) عن المناسبة ونبذة في كتابه ( في حضن الشيطان )الذي تم توقيعه في نهاية الحفل بعد أن تم تقديم هدايا التكريم لهما كما قدم الكاتب شهادة تكريم ( مركز التوازن الإعلامي في السويد ) لجمعية المرأة السورية في استوكهولم
وأخيراً أخذت الصور التذكارية كل المحبة والتقدير للجميع إلى اللقاء في مناسبات أخرى

Syriska riksförbundet i samarbete med Syriska föreningen och Syriska kvinnokommittén i Stockholm, firade Internationella kvinnodagen, där författaren och journalisten Yaqoub Murad och poeten Fayrouz Makhoul deltog.
Poeten reciterade tre dikter om kvinnor. Föreläsaren Murad berättade om sin bok (I Satans famn). Författaren undertecknad sin bok i slutet av ceremonin. Träffen avslutades med blommor till poeten Fairouz och författaren Yakob. Författaren överlämnade själv ett hedersbetyg (Balance Media Center i Sverige) till Syriska kvinnokommittén i Stockholm. Mycket kärlek och uppskattning till alla. Vi ses vid andra tillfällen.

الإتحاد العام للمغتربين السوريين في السويد بالتعاون مع
النادي السوري في ستوكهولم وجمعية المرأة السورية في ستوكهولم
På internationella kvinnodagen وبمناسبة عيد المرأة العالمي
تسرنا دعوتكم لحضور توقيع كتاب في حضن الشيطان للكاتب مراد يعقوب
وفقرة شعرية عن المرأة للشاعرة فيروز مخول

Välkomna till bokutsläpp av Jakob Murad
och poesiläsning om kvinnan av poeten Fairouz Makhoul

في تمام الخامسة من مساء السبت 12 آذار 2022
Lördagen den 12 mars 2022, kl. 17.00

في صالة النادي السوري في ستوكهولم
Lokal: Syriska föreningen i Stockholm
Siktgatan 12 – Johannelund

Vi bjuder på bubbel, Baklawa och Kaffe
الضيافة هي مشروبات غازية وبقلاوة وقهوة

Hjärtligt välkomna يسعدنا حضوركم

Det här inlägget postades i Syriska Riksförbundet. Bokmärk permalänken.