Avslutningsträff Svenska för vuxna لقاء نهاية الفصل لصف اللغة السويدية للبالغين

I torsdags var de avslutning för klassen Svenska för vuxna som bedrivs i samarbete mellan Syriska riksförbundet och Sundbybergs folkhögskolan. Alla deltagare var nöjda med kursen och att de ser fram emot att fortsätta lära sig mer svenska till hösten. Ordförande för Syriska riksförbundet tackade kurs- lärare och deltagare och tryckte på vikten av svenska språket för var och en, ung som gammal. Man kommer att behöva det genom hela livet.

البارحة كان لقاء نهاية الفصل لصف اللغة السويدية للبالغين الذي يديره الإتحاد العام للمغتربين السوريين في السويد بالتعاون مع مدرسة سوندبيبيري الشعبية. وقد أعرب المشاركين في الدورة عن سعادتهم بالدورة واللغة التي تعلموها خلال هذه الفترة ورغبتهم الإستمرار بها في الخريف المقبل. ولقد شكر رئيس الإتحاد العام للمغتربين السوريين في السويد المعلمات والمشاركين ونوه لضرورة تعلم اللغة للشباب كانت أم للمسنين وأنها ستكون نافعة لهم طيلة حياتهم

Bild på lärare och deltagare صورة للمعلمات والطلاب

Det här inlägget postades i Syriska Riksförbundet. Bokmärk permalänken.