Årsmöte och Morsdag جمعية عمومية وإحتفال بعيد الأم

Igår hade Syriska föreningen i Stockholm sitt årsmöte som avslutades med val av en ny styrelse på två år. Den nya styrelsen består av ledamöter Hanna Abdo, Ayman Azri, Jack Tappo, Eddi Touma och Malak Chamoon och Jalal Joubi som suppleanter. Till revisorer valdes Fayez Chahrstan och Elisabeth Toutoungi. Vi önskar den nya styrelsen lycka och framgång i sitt arbete för integration och samförstånd.
عقدت الجمعية العمومية في النادي السوري في ستوكهولم إجتماعها السنوي يوم الأحد 20 آذار وبعد تداول جدول الأعمال والحسابات السنوية تم إنتخاب هيئة إدارية جديدة للنادي مولفة من السيد حنا عبدو وأيمن عازري وجاك طبو وإددي توما أعضاءً وملك شمعون وجلال جوبي أعضاء إحتياط كما إنتخب فايز شهرستان إليزابيت تتونجي مدققين على الهيئة
نتمنى للهيئة الجديدة التوفيق في مهامها من أجل تفاعل وتناغم أفضل في المجتمع

Efter mötet firade föreningen den syriska Morsdagen med dikter av George Abdelmasih, blommor till mödrar, tårta, sång och musik spelad av Jalal Joubi. وبعد الإجتماع تم الإحتفال بعيد الأم السورية بقصيدتين ألقاهما الشاعر جورج عبدالمسيح وورود للأمهات وقطعة حلوى وموسيقى وفقرة غنائية للفنان جلال جوبي
Några bilder från gårdagen بعض من صور البارحة

Det här inlägget postades i Syriska Riksförbundet. Bokmärk permalänken.