Ikväll, sk vi på Suryoyo SAT تابعونا اليوم على سوريويو سات

syrlogo_Animatedsuryoyo-logo

Ikväll kommer vi i direktsändning att bli gäster hos Suryoyo SAT. Malak Chamoon, ordförande för Syriska Riksförbundet berättar om rikorganisationers mål, syfte och arbetsmetoder att arbeta med syrier bosatta i Sverige för bättre integrations och samförstånd.

Fayez Chahrstan, ordförande för Syriska föreningen i Stockholm berättar om bildandet av första syriska förening i Sverige för 37 år sedan samt berätta och visa en del av våra aktiviteter som riktar sig till hela familjen.

Elisabet Toutongi, ansvarig för ÄLFA verksamhet berättar om arbetet med äldre arabiskt talande. Mendan Josef Chamoon, ordförande för Syriska föreningen i Södertälje berättar om mottagande av nyanlända och språkundervisning Svenska för invandrare.

Iman Samuel berättar om barn- och ungdomsaktiviteterna vid helger och långa skollov.

George Said berättar om ungdomsteater, folkdans och andra kulturella aktiviteter.

 Suryou SAT Live ellerللمتابعة على الرابط التالي أو على القناة أدناه

Satellite: Hotbird 13 east – Frequency: 11200 MHz – Polarization: Vertical – Symbol rate: 27500 Msyb – FEC: 5/6

هذا المساء الاحد 16 تشرين الثاني نتمنى أن تتابعونا على القناة السريانية سوريويو سات حيث تتكلم رئيسة الإتحاد العام للمغتربين السوريين في السويد ملك شمعون عن أهذاف ونشاطات وطرق عمل الإتحاد بينما يتكلم رئيس النادي السوري في ستوكهولم عن أول ناد سوري تأسس عام 1977 وعن الانشطة المختلفة للعائلات السورية وتتحدث السيدة اليزابيت تتونجي عن نشاط المسنين واهميته لهم وكسر عزلتهم في المغترب. ثم يتكلم السيد جوزيف شمعون عن النادي السوري في سودرتالية وعملهم مع القادمين الجدد وتعليم اللغة السويدية في كل من سودرتالية وستوكهولم بينما تتناول أيما صاموئيل أنشطة الاطفال واليافعين في العطل وعطل المدارس الطويلة أما جورج سعيد فييشرح عن المسرح الإيمائي والرقص الشعبي وغيرها من الأنشطة الثقافية

Följ oss på  Suryou SAT Live تابعونا

Det här inlägget postades i Soryoyo SAT, Syriska Riksförbundet. Bokmärk permalänken.