Hem > Hjälpsändningar, Syriska Riksförbundet > Fortsatt utdelning av mat i Damaskus إستمرار توزيع الأغذية في دمشق

Fortsatt utdelning av mat i Damaskus إستمرار توزيع الأغذية في دمشق

november 19th, 2014

توزيع المعونات السويدية ليوم 18 تشرين الثاني 2014:

من أجل الشفافية والمصداقية، نقوم يومياً بنشر صور التوزيع للمواد الغذائية وغير الغذائية التي تأتينا من الخارج. البارحة تم توزيع بعض من المعونات السويدية المرسلة من قبل الإتحاد العام للمغتربين السوريين في السويد، Syrian Association in Sweden, Syriska Riksförbudet I Sverige( SYRF    )، وبالتعاون مع الأبوين عصام نعوم ( كنيسة السريان الكاثوليك\جرمانا ) ومارون توما ( الكنيسة المارونية\جرمانا (.

Utdelning av hjälpsändningar den 18:e november 2014

Vi publicerar dagligen bilder på utdelning av mat och förnödenheter som vi får från utlandet. Igår och i samarbete med prästerna Isam Naoum och Maron Touma delade vi lite av den svenska sändningen via Syriska Riksförbundet.

image001 image007

Kommentarer är avstängda.