KICK OFF

Söndagen den 9 september 2012 anordnar Syriska föreningen i Stockholm en Kick Off med start klockan 11.00 och vi beräkna hålla på till klockan 16.00.

Under vår Kick Off som vi anordnar i syfte att informera våra medlemmar om höstens aktiviteter samt starta upp deras engagemang och arbetsvilja kommer vi att ha många lekar och tävlingar.  Klockan 13.00 kommer det att serveras en lunch bestående av en utsökt grilltallrik med dryck.

Priset för deltagande i vår Kick Off är för vuxna och ungdomar 50 kronor samt 25 kronor för barn upp till 12 år. Anmälan görs per telefon till föreningskansliet dock senast fredagen den 7 september. Medlemmar som ännu inte betalt sin medlemsavgift kan göra det i samband med inträdet.

Varmt välkomna!


 

Det här inlägget postades i Syriska föreningen i Stockholm. Bokmärk permalänken.