en första rapport – Hjälpsändningar ”En Droppe i havet” till Syrienنقطة في بحر

تم البارحة الجمعة، الرابع عشر من تشرين الثاني 2014، توزيع جزء بسيط من المعونات المرسلة إلينا من قبل الإتحاد العام للمغتربين السوريين في السويد،  وبالتعاون مع الأبوين عصام نعوم ( كنيسة السريان الكاثوليك\جرمانا ) ومارون توما ( الكنيسة المارونية\جرمانا )! شمل التوزيع الأماكن التالية: بيت السلام للأيتام – ميتم بندلايمون – ميتم البولسية – نجمة الشام وهو بيت للمعاقين للسريان الكاثوليك.

سوف نستأنف العمل الأحد بوتيرة أكبر وأشمل وأكثر اتساعاً – الشكر لكل من ساعد وسيساعد لاحقاً في هذا العمل الإنساني.

Igår fredag den 14:e november 2014 och i samarbete med Fader Isam Naoum (Syrisk Katolska kyrkan i Jarmana) och Fader Maron Touma (Maronitiska kyrkan i Jaramana), delades ut en liten del av hjälpsändningen som skickades av Syriska Riksförbundet i Sverige i följande skolor och barnhem: Fredens Hem, Föräldrarlösa hem * St: Pendlaimon, föräldrarlösa hem för flickor * Paulus, Föräldrarlösa hem * Al Sham stjärna, är ett hem för människor med särskilda behov, hemmet tillhör Syriska katolska kyrkan

Imorgon fortsätter vi arbete i större omfattning och. Tack alla som hjälpte, hjälper och ska fortsätta hjälpa i dett humana arbete.

Hjalp-6 Hjalp-5 Hjalp-4

 

 

 

 

 

Hjalp-3

Hjalp-2 Hjalp-1

Det här inlägget postades i Syriska Riksförbundet. Bokmärk permalänken.