Frukostmöte & avslutning i Stockholm

Frukostmöte och avslutning, Kära medlemmar, Efter en intensiv och lärorik vår närmar sig terminen sitt slut. Vi tänkte ta tillfället i akt och inbjuda er till ett frukostmöte söndagen den 12 juni 2011, från kl. 11.30.

Inbjudan gäller endast medlemmar, och en symbolisk avgift på 20 SEK till vuxna som anmäler sig i förväg, medan barn och ungdomar 13-18 kommer in gratis.

Anmälan är obligatorisk. Ej anmälda betalar 40 SEK.

I och med det så är inte aktiviteterna slut, Vi fortsätter med sport aktiviteter söndagen den 29:e maj kl. 17.00 så snart skolorna stänger sina portar öppnar föreningen sina portar till skolbarn som vill delta i Sommarverksamheten eller Badbussen.  För mer info besök www.syrf.se

I slutet på Juli åker 9 familjer på ett sommarläger till Ulricehamn och där ska familjerna skapar starka band mellan varandra.

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA, STYRELSEN

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.