Information om EU-Valet 2024 معلومات عن إنتخابات البرلمان الأوروبي

Som en del av vårt program för att sprida information om det kommande valet till Europaparlamentet höll Syriska riksförbundet ett antal möten och debatter för att belysa
EU-Valet och nödvändigheten av att rösta och sprida kunskap om de olika partierna. I detta avseende höll Joseph Atallah en förklarande föreläsning om valkortet och hur man röstar.
En film från föreläsningen finns på följande länk
ضمن برنامجه لنشر المعلومات عن الإنتخابات القادمة للبرلمان الأوروبي أقام الإتحاد العم للغتربين عدداً من القاءات والمناظرات وذلك لإلقاء الضور على طريقة وضرورة الإقتراع ونشر المعرفة عن الأحزاب المختلفة لتسهيل الإختيار الذي يتناسب مع أفكار العضو والحضور وفي هذا المضمار وبتاريخ 21 آيار ألقى السيد جوزيف عطالله محاضرة توضيحية شرح بها عن البطاقة الإنتخابية وكيفية الإقتراع. فيلم من المحاضرة في الرابط التالي

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2661759107320637&id=100004597206249&rdid=tflyzHCZyw26cohO

Den 27 maj hölls en EU-valdebatt med deltagande av Ilan De Basso (S), Michaela Hollis (KD) och Anton Bylin (Mp). Flera är 65 intresserade personer deltog, där kunde partiföreträdare förklara sitt arbetsprogram och svarade på många frågor från publiken.
وفي 27 آيارأقيمت مناظرة إنتخابية بمشاركة أيلان دي باسو من الحزب الإشتراكي وميكائيلا هولليس من الحزب المسيحيين الديمقراطيين وأنطون بيلين من حزب البيئة حضرها ما لا يقل عن 65 شخصاً وشرح بها كل من ممثلي الأحزاب عن برنامج عمله وأجابوا عن الأسئلة العديدة من الجمهور

Det här inlägget postades i Syriska Riksförbundet. Bokmärk permalänken.