Enkätundersökning om ni vill ha jobb hos Northvolt إستبيان إن كنت ترغب بالعمل في شركة نورثفولت

Hej,
Northvolt är ett nystartat batteritillverkningsföretag med stort fokus på hållbarhet och med målet att bli den ”grönaste” tillverkaren i världen. Vi har också den högsta ambitionen gällande återvinning för att möjliggöra Europas övergång till förnybar energi.

Just nu etableras en fabrik i Skellefteå som, fram till 2025, kommer att generera drygt 2500 nya jobbmöjligheter. Vi letar nu efter personer som har intresse av att vara med på vår spännande resa, tidigare relevant arbetslivserfarenhet är inte ett krav. Då Northvolt har ambitionen att främja integrationen i samhället vill vi komma i kontakt med personer som idag står utanför arbetsmarknaden eller som idag innehar en position som inte motsvarar individens kvalifikationer gällande utbildning/erfarenhet. Vi letar efter individer som ser möjligheterna med en nystart i Skellefteå och på Northvolt.

Northvolt genomför en enkätundersökning i syfte att kartlägga intresset för ett arbete på Northvolt samt utreda behovet av kompetensutvecklingsinsatser. Enkäten innehåller frågor som svarar för om man är intresserad av att flytta till Skellefteå om ett jobb på Northvolt erbjuds, beroende på individens svar får hen därefter svara på frågor om kompetenser och erfarenhet. Enkäten kan ses som ett första steg mot ett framtida arbete på Northvolt.

Syriska Riksförbundet i Sverige jobbar aktivt för att hjälpa Syrier att integreras i det svenska samhället och jobb är en viktig element i integrationen därför hjälper vi till att sprida denna undersökning bland våra medlemmar och ala våra följare här och på Facebook.

Hoppas ni vill svara på denna enkätundersökningen https://actiondialog.se/?300000679start&XQLANG=m

Syriska Riksförbundet i Sverige

 

مرحبا،
نورثفولت هي شركة لتصنيع بطاريات بدأت حديثًا مع التركيز كبير على الاستدامة وبهدف أن تصبح الشركة ”الأكثر خضرة” في العالم. لدينا أيضًا أعلى الطموح لإعادة التدوير لتمكين انتقال أوروبا إلى الطاقة المتجددة.

في الوقت الحالي ، يتم إنشاء مصنع في خيليفتيو، والذي سيوفر ، حتى عام 2025 ، أكثر من 2500 فرصة عمل جديدة.
نحن نبحث الآن عن أشخاص يرغبون بالمشاركة في رحلتنا المثيرة ، دون أن يكون للمتقدم خبرة عمل في هذا االمجال. نظرًا لأن نورثفولت لديها الطموح لتعزيز الاندماج في المجتمع ، فنحن نريد التواصل مع الأشخاص الذين هم اليوم خارج سوق العمل أو الذين يشغلون اليوم منصبًا لا يتوافق مع مؤهلات الفرد فيما يتعلق بالتعليم / الخبرة. نحن نبحث عن الأفراد الذين يرون الاحتمالات مع بداية جديدة في Skellefteå و Northvolt.

تجري نورثفولت هذه الدراسة الاستقصائية بهدف تحديد الاهتمام بالعمل لدى نورثفولت والإستقصاء عن الحاجة إلى تطوير المهارات. يحتوي الاستبيان على أسئلة تجيب إذا كنت مهتمًا بالانتقال إلى خيليفتيو إذا تم عرض وظيفة في نورثفولت، وهذا يتوقف على استجابة الفرد ، وسوف يجيبون بعد ذلك على أسئلة حول المهارات والخبرات. يمكن اعتبار المسح كخطوة أولى نحو عمل مستقبلي في نورثفولت.

يعمل الاتحاد العام للمغتربين السوريين في السويد على  على مساعدة السوريين على الاندماج في المجتمع السويدي ، كما أن الوظائف عنصر مهم في عملية التفاعل مع المجتمع، وبالتالي فإننا نساعد على نشر هذا الاستطلاع بين أعضائنا ومتابعيننا هنا وعلى الفيسبوك

نأمل أن تجيبوا على هذا الإستبيان في الرابط التالي

الإستبيان

فيديو عن شركة نورثفولت

مع

تحيات الإتحاد العام للمغتربين السوريين في السويد

 

 

 

Det här inlägget postades i Arbetsmarknad, Bilbatteeri, Fabrik, Miljösatsningar, Northvolt, Sklefteå. Bokmärk permalänken.