Hem > Syriska Riksförbundet > Ornina musikskolan مدرسة أورنينا للموسيقى – خريف 2020

Ornina musikskolan مدرسة أورنينا للموسيقى – خريف 2020

augusti 19th, 2020

غداً تعود فرقة أورنينا إلى التدرب على أغانيها التراثية بالإجتماع في النادي السوري مع أخذ بتعليمات مصصلحة الصحة العامة والحيطة والتباعد حيث ستكون المسافة متر ونصف بين كل شخص ومترين بين كل صف. أما من لا يستطع الحضور لسبب أو آخر أو فبإمكانهم متابعتنا على برنامج الفيديو الذي إستخدمناه خلا فصل الربيع وبداية الخريف.

Imorgon återgår Ornina till träninga face to face i Syriska föreningen lokaler. Naturligtvis går efter FHM rekommendationer och håller distansering med 1,5 m mellan varje person och 2 m mellan varje rad. De av oss som inte kan närvara har möjlighet att följa träningen genom att starta Videkonferensprogrammet som vi körde under våren och tidiga hösten.

Kör på distans via Videokonferens كورال عن بعد بالفيديو

Kommentarer är avstängda.