Hem > Syriska Riksförbundet > Syriska riksförbundets almanacka 2021 تقويم الإتحاد العام للمغتربين السوريين في السويد

Syriska riksförbundets almanacka 2021 تقويم الإتحاد العام للمغتربين السوريين في السويد

december 26th, 2020
I år och på grund av pandemin har vi nöjet att publicera vår almanacka i elektronisk form och med det sparar vi både miljö och pengar. Almanackan innehålla en del av våra aktiviteter som vi har haft möjlighet att utföra under 2020 och som ni märker är det en hel del som är digitalt och varje sida har vi utsmyckat med en kulturarv från Syrien.
Hoppas att ni gillar den och att ni fortsätter att stödja oss i vårt arbete för integration och samförstånd i samhället.
Vi hoppas att världen kan besegra pandemin under 2021 och livet blir som vanligt igen. Under tiden  uppmanar vi er att fortsätta hålla avstånd och hjälpa till att stoppa spridningen av Corona.

I år och på grund av pandemin har vi nöjet att publicera vår almanacka i elektronisk form och med det sparar vi både miljö och pengar.

Almanackan innehålla en del av våra aktiviteter som vi har haft möjlighet att utföra under 2020 och som ni märker är det en hel del som är digitalt och varje sida har vi utsmyckat med ett kulturarv från Syrien.

Hoppas att ni gillar den och att ni fortsätter att stödja oss i vårt arbete för integration och samförstånd i samhället.

Vi hoppas att världen kan besegra pandemin under 2021 och livet blir som vanligt igen. Under tiden,  uppmanar vi er att fortsätta hålla avstånd och hjälpa till att stoppa spridningen av Corona. Vi ser också framemot en mer trygg och fredlig värld.

Styrelsen för Syriska riksförbundet

هذا العام ليس كباقي الأعوام وجائحة كورونا أثرت بالكل وبكل شيء لذا يسرنا أن نقدم تقويمنا للعام 2021 على شكل رقمي وهكذا نوفر بعضاً من البيئة والنقود.

يحتوي تقويمنا على الأنشطة التي إستطعنا القيام بها رغم صعوبة الظروف بعضها بالتواجد متباعدين والكثير منها إفتراضياً عن طريق النت كما زينا كل صفحة من صفحاتنا بإحدى اللقى الأثرية من سوريا.

نتمنى أن يعجبكم هذا وأن تستمروا جميعاً بالمشاركة والدعم لنشاطاتنا من أجل التفاعل والتناغم في مجتمعنا السويدي.

كما نتمنى أن يتمكن العالم في العام 2021 من التغلب على هذه الجائحة وأن ترجع الحياة ثانية إلى ما كانت عليه. وحتى ذاك الوقت نحثكم على الإستمرار بالتباعد الإجتماعي والمساعدة في الحد من إنتشار الفايروس كما نتطلع إلى عالم أكثر أمانا ويسوده السلام.

الهيئة الإدارية للإتحاد العام للكغتربين السوريين في السويد

Kommentarer är avstängda.